brie, mozzarella, geitenkaas en Parmezaanse kaas.
gerookte zalm, gamba's en tonijnsalade.
flinterdun gesneden, prosciutto, gebakken bospaddestoelen, honing en pijnboompitten.
licht gerookte runderlende met truffelmayo, zontomaatjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
Alle salades worden geserveerd met olijfolie en vijgen-dadelazijn, een stukje brood en aioli.
met rundvleessalade en coppa di Parma
elke keer een andere soep.
met oude kaas.
met huisgemaakt kaas-pestokoekje.
met knoflookdip
3 dips en olijven
geitenkaas, zongedroogde tomaten, honing en pijnboompitten.
roombrie, salami en groene pesto.
gerookte kipfilet, rode pesto, spek en boerenkaas.
gerookte zalm, tomaat en gemarineerde olijven.
boerenbol rijkelijk belegd met Carpaccio.
uitgeholde bol met tonijnsalade.
met roomkaas, boeren belegen kaas, ham, tomaat en ei.
boerenbol met geitenkaas, noten en honing.
gerookte zalm met sla op een boerenbol.
mosselen gebakken in fijne kruiden, geserveerd in een broodterrine.
Altijd wisselend, laat u verrassen.
Welke bovenaan te vinden zijn bij de lunchkaart bij "soepen".
Licht gerookte runderlende met truffelmayo, zontomaatjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
champignons gevuld met kruidenboter en gegratineerd met boeren belegen kaas
gegrilde gamba's met een gemberdip
Met meloen
gevuld met geitenkaas, zontomaat en pijnboompitten. Geserveerd met een tomaat-korianderdip.
gevuld met chorizo en omwikkeld met gerookt spek
vers gerookte paling op een stukje briochebrood
combinatie van diverse soorten vers gesneden vlees (Prosciutto, carpaccio, en coppa di Parma)
in een romige knoflooksaus
gevuld met verse groenten, bospaddestoelen en Parmezaanse kaas
met couscous en limoen-roomsaus
van kabeljouwfilet met rijst
Royale spies met kipsaté, verse atjar, kroepoek, satésaus en oosterse smaakmakers
rond de 450 gram in de roomboter gebakken
Op de huid gebakken zalmfilet, met honing en 2 soorten sesamzaad
Varkenshaas gevuld met bospaddestoelen en Gorgonzola, compleet gemaakt met een plak uitgebakken prosciutto
gepaneerde schitzel met gebakken ui, champignon en spekjes
runderburger met tomaat, augurk, cheddar en onze zelfgemaakte truffelfrietjes
Scholfilet in een krokant jasje met ravigotesaus op een echte krant, inclusief een portie frietjes.
Tricolore pasta met kip in een romige pesto saus, geserveerd met tomaatjes, pijnboompitten en parmezaanse kaas
3 soorten vis uit de oven
Onze hoofdgerechten worden standaard geserveerd met een frisse sale en frietjes + mayo.
Wilt u liever truffelfrietjes ipv gewone frietjes? Uiteraard kan dat (€2,50 extra)
Truffelfrietjes worden bestrood met Parmezaanse kaas
brie, mozzarella, geitenkaas en Parmezaanse kaas.
gerookte zalm, gamba's, tonijnsalade en een gekookt eitje.
licht gerookte runderlende met truffelmayo, zontomaatjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
flinterdun gesneden, prosciutto, gebakken bospaddestoelen, honing en pijnboompitten.
Alle salades worden geserveerd met olijfolie en vijgen-dadelazijn, een stukje brood en aioli.
250 gram met gebakken bospaddestoelen
170 gram tournedos met kruidenboter
gerookte ribbetjes met knoflookdip
met frietjes, sla en appelmoes
met frietjes, sla en appelmoes
met frietjes, sla en appelmoes
vanilleijs met allerlei lekkers
vaille en frambozenijs, vruchtjes en slagroom
met een bolletje karamelijs en slagroom
crumble met monchou en rood fruit
vanilleijs op walnoten met slagroom chocoladesaus en een kopje espresso die u er zelf over heen kunt gieten
met verse bosvruchten en een bolletje frambozenijs
met echte slagroom!
Leuk om samen te delen.
Chipolata of Advocaat marsepein, Hazelino, Appelzoen.
Figuette, olijfbrood en foccacia. Geserveerd met knoflookdip, heksenkaas en olijfolie met peper/zout
Plank met luxe vleeswaren; boerkes, coppa di parma, prosciutto en Ardenne salame. Deze plank komt met zuur en olijfjes
Zeer royale plank met een combinatie van warme hapjes (40 stuks). Bitterhapjes, yaki tori sticks, gevulde dadels, janushoofden en uienringen.
Combinatie van koude en warme hapjes
Jack Daniel's ginger ale-limoen
Hugo-limoen-munt
Aperol-bruisend water-sinaasappel
ONze eigen gin met toetsen van jeneverbes, citroen, sinaasappel en basilicum
wodka-rode Martini-grenadine-sinaasappel
munt-limoen-rietsuiker-7-up (alcohol vrij)
Bombay Sapphire-tonic
Prosecco, Cointreau en jus d'orange
1/2 liter
1 liter
Complex goud tot brons kleurig bier met een geweldige romige kraag. Verkozen tot beste bier ter wereld.
Volgens traditioneel Beiers recept gebrouwen. Met saazerhop en extra tarwe
Dit uitzonderlijk donkere speciaalbier heeft een bijzonder volle en romige smaak van gebrande mouten, hop en suiker.
Een verfrissende mix van bier op kersen, vermengd met natuurlijke fruitsappen. Lichtzoet en wordt geserveerd op ijs.
Speciaalbier met hergist op de fles, blond, licht fruitig met een droog aroma. Lictbittere afdronk
Trappistenbier van de Sint-sixtus abdij (mits verkrijgbaar) Vele malen gekozen tot beste bier van de wereld. Voor de echte liefhebber
Dit donkere bier combineert een zuivere droogheid met een volmondig gevoel en toetsen van fruit.
Een zomers bier met tequila extract. Hierdoor heeft het zijn zoete smaak.
Struis is een stevig barley wine met een diep donkere kleur en een schuimkraag die lang blijft staan. Het aroma is donker, met tonen van en een cholcolade en gedroogd fruit.
Zatte is het eeste bier dat 't IJ geproduceerd heeft. Een goudgele tripel met een geur van vers fruit en een vleugje graan.
Natte is een klassieker van Brouwerij 't IJ. Een biologische dubbel. Door donker mout een schitterende roodbruie kleur en een zacht geroosterde smaak.
Flink is een ontzettend soepele dorstlesser. Deze frisse pale ale is bescheiden in alcohol maar sprankelend van smaak. Licht fruitig en subtiel hoppig.
De IPA is een donkerblond bier met een uitgesproken hoppig karakter. Aroma's van grapefruit en bloemen. Frisse bittere afdronk.
Een tropische lager, zomers bier met een fris aroma en een citrustoets. Deels met mais gebrouwen wat voor een mooie lichte kleur zorgt.
6 flessen voor de prijs van 5
Reserveren is enkel mogelijk door te bellen.
Onze openingstijden zijn:
Ma - Gesloten
Di, Wo, Do - 09:00-22:00
Vr, Za - 09:00-24:00
Zo - 09:00-22:00
Bistro Zilverzoen
Jufferenstraat 28
8081 CR Elburg
Hosting en ontwikkeling door Ettekoven-IT.nl
Fotografie door X-Concepts & Loutje fotografie